Home page

18 april 2013

19 april 2013

Pattaya april 2013

 

Voor april 2013 heb ik inmiddels weer geboekt.

Vertrek woensdag 17 april 2013 met China Airlines naar Bangkok. Deze keer weer geboekt bij cheap tickets. En kostte maar 652 Euro.

Vanwege mijn werk was het niet mogelijk eerder te gaan, want had dat best gewild. Het is in deze tijd namelijk Songkran. Of te wel het Thais nieuwjaarsfestival. Dit wordt in de meeste plaatsen van 13 t/m 15 of 16 april gevierd. Maar in Pattaya is dat anders geregeld. Daar wordt het van 12 t/m 19 april gevierd. Betekent dat ik nog 2 dagen mee kan doen aan het watergevecht.

Verder ben ik niet veel van plan. Ik ga maar 2 weken naar Thailand. Lekker een beetje aan de bar hangen en op het strand liggen.
Beetje zwemmen, boekje lezen, spelletje op de slimme telefoon of zo. Misschien een klein stukje op een gehuurd brommertje rijden. Ik zie wel.

Ik ben wel van plan om mijn website met een ander programma te maken.
Ik gebruikte altijd Microsoft Frontpage. De laatste versie die ik heb is van 2003. En ik ben bang dat het op een of ander moment niet meer werkt. Ik kijk al een tijdje uit naar een ander programma, maar vind het allemaal maar moeilijk. En het is mij bij de meeste programma’s niet duidelijk of en hoe ik mijn bestaande website kan blijven aanvullen, zoals ik nu al doe. Zonder er veel werk aan te veroorzaken. Ik doe ten slotte ook niet zoveel met een pagina die ik aanmaak.
Ik schrijf een verhaal, plaats er foto’s bij. Of ik plaats foto’s en schrijf een verhaal bij de foto’s. Een eventueel filmpje dat ik op YouTube heb gezet, plaats ik op de pagina. Verzorg daarna nog de opmaak, met mijn favoriete lettertype, bepaalde zinnetjes krijgen een andere lettergrootte. Maak wat bladwijzers, en ik laat Frontpage koppelingen aanmaken. Dit laatste lijkt in de laatste webpagina’s in Januari 2013 niet meer te kunnen met de knoppen die ik altijd gebruikte. Kan die knoppen niet meer vinden.
Heb nog gepoogd om zelf knoppen te maken, maar daar zal ik wat meer tijd voor moeten maken.
In ieder geval zal het aanmaken van een nieuwe pagina iets meer werk zijn, maar ik zie wel hoe het afloopt.

Rest mij hier alleen nog te melden dat ik 3 mei 2013 helaas weer thuis ben. Helaas voor iedereen, inclusief mij zelf!!!