Thaise bars

Wanneer ik in Thailand ben bezoek ik altijd een paar vaste barren.

Zo is daar de Best Friend bar. Deze bevindt zich aan de Beach road. Dus bij het strand. In het centrum van Pattaya. Dit is een barrencomplex met zo'n 10 tot 15 barren. Deze zijn opgebouwd rondom een boksring, waar elke avond wel een partijtje gevochten wordt. Thaise kickboksen zoals hier opgevoerd is leuk om naar te kijken. De partijen zijn geregeld, maar ze doen het leuk. Af en toe willen ook Europeanen hun krachten meten met de Thaise boksers en dan gaat het er vaak fanatiek aan toe, aan beide kanten.

Blue House 2

In het verleden ben ik wel eens bij dit barretje gestopt. Het bevond zich aan de Beach road bij Soi 9 en het politiebureau. De meiden werkten hier zelfs in een 2-ploegendienst. Ze begonnen dan om 10 uur 's ochtends tot 20 uur 's avonds. Al om 18 uur kwam de verse ploeg op. Maar de bar en alle andere barren ten zuiden van Soi 9 worden momenteel gesloopt. Erg jammer, want deze barretjes zaten op een leuke locatie aan de beach road. De barretjes aan de andere kant van Soi 9 (Aan de Second Road) worden ook gesloopt. Dit is dus allemaal ten behoeve van een of ander nieuwbouw project.

Ook kwam ik veel aan de Tui Beer bar. Ook deze is gesloopt. Deze bevond zich namelijk ook aan Soi 9, maar dan aan de kant van de Second road. En moest om dezelfde reden gesloopt worden. Van de meiden van deze bar ben ik in februari/maart 2005 een aantal tegen gekomen in hun nieuwe bar aan Soi Buakauw. Maar dit is een zeer tegenvallende locatie. Misschien wordt het ooit nog eens beter op deze locatie, maar het was toen niet zo vreselijk druk daar. De meeste westerlingen hebben deze barren nog niet ontdekt, terwijl het er ook nog niet zolang staat. De nieuwe bar heet in ieder geval 69 beer bar. De meeste meiden hebben geen flauw benul van de betekenis van deze naam is mij opgevallen.

Toen ik deze foto's nam in 2002 had ik nog geen digitale camera. Het is de Tui beer bar.

Hier wat foto's van de 69 beer bar

Take it Easy Beer bar

Hier wat meiden voor de liefhebbers

Wil je weten wat de gogo bars te bieden hebben, klik dan hier.