Omhoog
Hua Hin juni 2014
Khao Lak en Phuket 2014
Krabi en Koh Samui juni 2014
Pattaya juni 2014
prachinburi juni 2014

Op 20 Juni 2014 ga ik wederom naar Thailand.

Deze keer via cheaptickets.nl/ een Lufthansa-vlucht geboekt. Voor slechts 552 Euro. Deze komt daarmee in mijn persoonlijke top 10 van goedkoopste Thailand vakanties. De terugreis zal op 20 juli 2014 al weer zijn. Vluchten met Lufthansa vanuit Amsterdam betekenen in de regel een tussenstop in Frankfurt. De tussenstops, zowel op de heenreis, als op de terugreis zijn ongeveer 1,5 uur.

Tijdens mijn verblijf in Thailand, kijkt de rest van de wereld naar het WK 2014 in BraziliŽ. Dus ik ga in de af te leggen route er zeker rekening mee houden om af en toe een wedstrijd te kunnen zien.

De aankomst in Bangkok is op de 21e. Blijf dan een nachtje in Bangkok. De volgende dag wil ik dan weer de trein nemen naar de familie in Pratchinburi. Om de auto op te halen. Mijn bedoeling is dan om de 23e vroeg richting Hua Hin te rijden.

In Hua Hin wil ik dan eens kijken in het Khao Sam Roi Yot National Park. Dit ligt op een klein uurtje rijden vanaf Hua Hin. Verder zou ik ook wel eens in het Black Mountain waterpark willen kijken. Maar dat is afhankelijk van hoe lang ik in Hua Hin wil blijven. Ben er namelijk nog niet uit of ik 2 of 3 nachten blijf.

Verder wil ik nog naar Khao Sok en/of Khao Lak. Khao Lak (andere link) wordt het in ieder geval, Khao Sok wil ik ter plaatse bekijken of ik het de moeite waard vind, het ligt niet ver van elkaar verwijderd.

Wat overblijft is dan misschien Phuket en Koh Samui, misschien wel beide. Ik zie wel.