Start
Omhoog
Nung
Song
Saam
Sie
haa
Opvallend

Vakantie najaar 2005

Bezoekersteller

Ik ga 13 november naar Thailand. Zal daar dan de volgende dag aankomen. Die eerste dag zal ik in Bangkok blijven.

Daarna zal ik naar Pattaya gaan. Ik wil deze keer eens met de trein naar Pattaya gaan. Ik weet dat de trein vreselijk vroeg vertrekt, maar dat zien we dan wel. Anders neem ik gewoon de bus weer. Er is altijd nog de mogelijkheid om een taxi te nemen. Het is hoogstens 30 euro, dus dat valt best wel mee voor 2 uur rijden met een taxi. Maar aangezien ik vakantie heb, heb ik geen haast, daarom wil ik liever gebruik maken van het openbaar vervoer. Ik zit graag tussen de mensen en kan dan ook eens andere routes door Thailand verkennen.

Ik zal me deze keer eens niet in Soi Yamato vestigen, maar eens een ander hotel/appartement in Pattaya opzoeken. Dat zie ik 15 november dan wel.

Verder heb ik op 17 november een afspraak in het Bangkok/Pattaya ziekenhuis bij Pattaya met dokter Somchai. Zij gaan mij dan onderzoeken of een ooglaser operatie mogelijk is bij mij. Dus daar kom ik dan later op terug. Hopelijk. Of ik moet dan iemand anders vragen deze website dan over te nemen.

Ben jammer genoeg op 24 december weer thuis. Maar ja, ik heb dat zelf zo geboekt.

Ik zal regelmatig proberen hier nieuwe pagina's te laden met enige foto's die ik onderweg genomen heb. Dus kom regelmatig hier terug.

Henk.