Start
Omhoog
nung
song
saam
sie
haa
Opmerkelijke uitspraken

Juni 2006

Het is de bedoeling dat ik 5 juni (2e pinksterdag) weer vertrek naar Thailand. Ook omdat het laseren na mijn vorig verblijf nog niet optimaal gelukt is, ik heb toch nog een afwijking van -1.75 en -1.5, heb ik weer een bril. Ik draag hem niet altijd, maar heb hem wel. Dus zal zeker terug moeten naar het Pattaya Bangkok Hospitaal.

Maar ik ga er niet direct naar toe. Deze keer heb ik geboekt via 333Travel. Ik verblijf dan 1 nacht in het Eastin hotel in Bangkok.

Deze keer wil ik naar Koh Samui gaan. Daarvoor ben ik het treinschema al aan het bestuderen. Om op Koh Samui te komen, moet ik een boot nemen vanaf Surat Thani. Om rond 17.00 uur in Surat Thani aan te komen, moet ik om 07.00 uur de trein in Bangkok nemen. De volgende trein gaat pas om 13.00 uur en dan kam je dus ook erg laat in Surat Thani aan. Maar omdat 07.00 uur wel erg vroeg is en het een lange reis is, neem ik toch die trein van 13.00 uur. Ik denk er dan over om in Hua Hin uit te stappen en daar een paar dagen naar het strand te gaan. Enige dagen later kan ik daar dan die trein nemen die om 07.00 uur uit Bangkok vertrokken is, maar dan heb ik tenminste uitgeslapen.