Start
Omhoog
Chiang Rai
Chiang Mai en Loei
Khon Kaen
Pattaya

Mei 2009

Op 11 mei 2009 is het weer zover.

Deze keer heb ik via cheaptickets.nl/ een vlucht gezocht.
Ik heb niet gekozen voor de goedkoopste, maar zocht eerder een niet te dure vlucht met een maatschappij waar ik nog niet eerder mee gevlogen had. En dat is dus Turkisch Airlines geworden. En dat gaat via istanbul, kan ik in ieder geval zeggen dat ik in Turkye ben geweest. Uiteindelijk kost de vlucht mij 666 Euro (retour), is toch zo'n 200 Euro goedkoper dan afgelopen januari.

Mijn reisdoelen zijn deze keer Chiang Rai, Chiang Mai en Mae Hong Son. Chiang Rai ligt meer noordelijker dan Chiang Mai en ik ben van plan dat met een binnenlandse vlucht vanaf Bangkok te doen. Na een paar dagen wil ik dan de bus vanaf Chiang Rai nemen en naar Chiang Mai gaan. Hier ben ik van plan om een brommertje te huren en mezelf naar Mae Hong Son te rijden. Schijnt een hele leuke tocht te zijn op de brommert, dus ben zelf ook benieuwd. Waarschijnlijk is dat de tocht niet in een keer te doen is. Maar het plaatsje Pai dat op deze route ligt moet ook aantrekkelijk zijn, dus waarschijnlijk is dat ik daar een tussenstop maak.

Na Mae Hong Son is het een beetje vaag. Hoeveel dagen ik uiteindelijk doorbreng in de hierboven gemelde plaatsen is van doorslaggevend belang om te bepalen of ik met de bus of weer het vliegtuig terug richting Bangkok ga.

Moet in ieder geval op 9 juni 2009 weer in Amsterdam landen.

Bijgewerkt:

Alle plannen worden opgeschort; veel te veel regen. En andere keer ga ik die route nog wel eens proberen en bezoek ik Chiang rai nog wel een keer.

Ben nu wel vanaf Chiang Rai naar Chiang Mai gegaan, maar daarvandaan naar de Isaan. Naar Loei en Khon Kaen. Zal eerder terug in Pattaya zijn dan verwacht. Zit met regen liever in Pattaya dan reizen door Thailand. In Pattaya kun je altijd nog binnen aktiviteiten opzoeken, zoals de bioscoop met Thaise films die wel Engels ondertiteld zijn.