Start
Bangkok januari 2009
Kanchanaburi jan 2009
Ayutthaya jan 2009
Koh Samet jan 2009
Pattaya jan 2009

Januari 2009

Op 2 januari 2009 is het weer zover. Wederom heb ik via 333 travel een vliegreis geboekt.

Deze keer vlieg ik met Eva Air. Die schijnen sinds september 2008 met nieuwe vliegtuigen te vliegen. Er wordt door diverse reisbureaus in Nederland ten slotte mee geadverteerd. Maar zal mij benieuwen of ik op 2 januari inderdaad in een nieuw vliegtuig zit of niet. Zal op 1 februari 2009 weer thuis zijn.

Op dit moment is het plan om naar Kanchanaburi te gaan. Hier is oa, de Tijger tempel te bezoeken. Over de tijgers daar doen de meest tegenstrijdige verhalen de ronde, dat ik het juist daardoor met eigen ogen wil zien. Worden de tijgers nu platgespoten of niet?
Ook bevindt zich in Kanchanaburi de beroemde brug over de River Kwai, de Erawan watervallen en een paar natuurparken.

Hoe lang ik er denk te blijven, weet ik dus ook nog niet. Wil voordat ik weer naar Pattaya ga, ook nog Koh Samet aan doen. Een eilandje onder Pattaya. Koh Samet zou vanaf het Ekkamai busstation te bereiken moeten zijn met een bus van Cherd Chai Tours. Overdag zou er elk uur een bus vertrekken van bus terminal 1 naar Ban Phe bij Rayong. In Ban Phe moet ik naar de dan naar Nuantip markt en pier, voor de boot naar Koh Samet.

Daarna nog een paar dagen Pattaya en dan weer terug naar huis dus.

Maar ik begin in Bangkok. Waar ik op zaterdag 3 januari zal aankomen. Zondags wil ik dan weer een bezoek brengen aan de Chatuchak markt.
Op maandagmiddag rond 13.00 uur heb ik een afspraak met
Co van Kessel om een stukje te gaan fietsen door een deel van Bangkok. Ik heb gekozen voor de boot en fiets toer.